Verkkouutiset

Vihreiden mukaan ISIS tulee kukistaa rauhanneuvotteluilla

Britannian vihreän puolueen mielestä terroristit pelkäävät aseista eniten rauhanneuvotteluja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Brittivihreät otti maanantaina kantaa Pariisin terrori-iskuihin. Puolueen tiedotteessa todetaan, että he pitävät tärkeänä varmistaa, ettei toimita tavalla joka ruokkii ISIS:iä ja terrorismia.

Vihreiden ulkopoliittinen puhemies Tony Clarke toteaa tiedotteessa, että ”tappamisen on loputtava ja maailman johtajien tulee löytää eteenpäin vievä tapa, joka kukistaa ISIS:n käyttäen rauhanneuvotteluja, asetta, jota nämä terroristit pelkäävät eniten”.

Clarken mukaan keskusteluille on ilmennyt viikonvaihteessa uutta pohjaa. Hänen mukaansa lennokit eivät voi tarjota ratkaisua.

Vihreän puolueen johtaja Natalie Bennett sanoo Pariisin vastenmielisten iskujen todellisina riskeinä olevan lisääntynyt pelko ja jakautuminen, islamofobian lietsominen sekä myötätunnon ja tuen loppuminen ISIS:iä pakeneville Euroopassa.

– Vihreä puolue tulee vastustamaan aikeita vähentää pakolaisten pääsyä Britanniaan ja Eurooppaan ja kaksinkertaistamme vetoomuksemme Britannialle ottaa reilu osamme Eurooppaan pääsevistä pakolaisista, Bennett toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)