Verkkouutiset

Ei pelkoa pakotteista – Venäjä kaavailee Krimistä todellista veroparatiisia

Valmisteilla oleva lainsäädäntö muuttaisi Ukrainalta laittomasti viedyn alueen kansainväliseksi veroparatiisiksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Duuma on Venäjällä saamassa käsittelyynsä lainsäädäntöpaketin, joka muuttaisi Venäjän haltuunsa ottaman Krimin kansainväliseksi veroparatiisiksi, kertoo The Moscow Times.

Uusi lainsäädäntö tarjoaisi muun muassa suursijoittajille mahdollisuuden nopeutettuun kansalaisuuteen ja pankeille ja vakuutusyhtiöille mahdollisuuden toimia Krimin alueella ilman Venäjän lisenssiä. Yrityksille tarjoutuisi mahdollisuus kuitata niin arvonlisäverot, tuloverot kuin omaisuusverotkin 1500 euron vuotuista korvausta vastaan.

Samalla luotaisiin niemimaalle uusiksi oikeushenkilötyypeiksi kansainväliset rahastot, kansainväliset yritykset sekä perhesäätiöt. Nämä saisivat muualla vakinaisesti asuvan statuksen, mikäli ne olisi rekisteröity verotussyistä muualle. Venäjä ei myöskään puuttuisi niiden toimintaan.

Kansainvälisiin rahastoihin sijoittavat voisivat lainsäädännön mukaan myös pitää anonymiteettinsa. Tarkoituksena on mahdollistaa sijoitustoiminta alueella ilman pelkoa kansainvälisistä pakotteista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)