Verkkouutiset

”Tuhoamme ISIS:n täysin” – USA:n presidentiksi pyrkijöiden mukaan terroristit tapetaan

Republikaanien presidenttiehdokasehdokkaat puhuivat viidennessä tv-väittelyssään paljon terrorismista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

CNN:n tv-väittelyssä ISIS, terrorismi ja maahanmuutto olivat merkittäviä puheenaiheita. Seuraavassa on republikaanien merkittävimpien ehdokasehdokkaiden ISIS:sta toteamia asioita.

– Kansallisen turvallisuuden osalta meidän on korjattava Barack Obaman leikkaukset puolustukseen, tuhotaksemme ISIS:n ennen kuin se tuhoaa meidät. (Jeb Bush)

– Jos minut valitaan presidentiksi, jahtaamme ja tapamme terroristit. Tuhoamme ISIS:n täysin. (Ted Cruz)

– Ja pyydän kongressia, joka edustaa kansaa, julistamaan sodan ISIS:lle jotta voimme alkaa prosessin sen syövän pois leikkaamiseksi ja käynnistää paranemisen. (Ben Carson)

– Emme puhu eristäytymisestä. Puhumme turvallisuudesta. Emme puhu uskonnosta. Puhumme turvallisuudesta. Maamme on riistäytynyt käsistä. Ihmisiä virtaa yli etelärajan. Minä rakennan muurin. (Donald Trump)

– Mikä on tärkeää on se, että kohtaamme edestä radikaalien islamistien uhan, erityisesti ISIS:stä. Tämä on edistynein terroriryhmä joka on koskaan uhannut maailmaa tai Amerikan Yhdysvaltoja. (Marco Rubio)

– Minun lakini estäisivät kaikki pakolaiset kolmeksi vuodeksi maista joissa ISIS tai al-Qaida kontrolloivat merkittäviä alueita. (Ted Cruz)

– ISIS värvää netin kautta. ISIS käyttää internetiä paremmin kuin me käytämme internetiä, ja se oli ideamme. Mitä haluan on että haluan briljantit Piilaakson ja muiden paikkojen ihmisemme löytämään tavan jotta ISIS ei voi tehdä sitä mitä he tekevät. (Donald Trump ehdotuksestaan ”sulkea osa internetiä”)

– Se tarkoittaa ylivoimaisen ilmavoiman käyttämistä tuhoamaan täysin ja kokonaan ISIS. (Ted Cruz pommitusehdotuksestaan)

– Ilmaiskut ovat avaintekijä heidän voittamisessaan, mutta heidät pitää voittaa maalla maavoimilla. Ja sen maavoiman pitää pääasiassa koostua sunniarabeista. (Marco Rubio)

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)