Verkkouutiset

Donald Trump kolmannesta presidenttiehdokkaasta: ”Rakastan kilpailua!”

Trump myöntää, että hänen ja Michael R. Bloombergin ajatukset eroavat paljon toisistaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi ehdolla oleva Donald Trump vastaanotti myönteisesti tiedon, että New Yorkin entinen pormestari Michael R. Bloomberg suunnittelee asettumista ehdolle USAn presidentinvaaleihin, kertoo The New York Times.

”Näkisin mielelläni Michaelin ehdokkaana. Rakastan kilpailua!” Trump hehkuttaa.

Bloomberg on ilmoittanut harkitsevansa ehdokkuutta itsenäisenä ehdokkaana USAn presidenttikisassa ja hankkinut konsultin selvittämään kannatuspotentiaaliaan. Bloombergin päätös lähteä ehdolle tulee todennäköisesti riippumaan siitä, kenet demokraatit ja republikaanit valitsevat ehdokkaikseen.

Trump kuvailee Bloombergia ystäväkseen. Bloomberg on aiemmin kuulunut republikaanipuolueeseen. Trump myöntää, että Bloombergilla on vastakkaisia näkemyksiä hänen kanssaan muun muassa aseista.

”Meillä on erilaisia ajatuksia, hyvin erilaisia, mutta jos hän lähtee ehdolle, olisin siitä hyvin iloinen”, Trump sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)