Verkkouutiset

LA Timesin kysely: Donald Trump 47, Hillary Clinton 40

Hillary Clintonin kannatus vajosi edelleen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

LA Timesin päivittäin päivittyvän kannatusmittauksen mukaan liikemies Donald Trumpia kannattaa Yhdysvaltain presidentiksi 47,0 prosenttia amerikkalaisista.

Yhdysvaltain entisen ulkoministerin Hillary Clintonin kannatus on vajonnut alle viikossa yli 43 prosentin lukemista 40,4 prosenttiin.

Lukemat ovat suurin Trumpille mitattu johto. Real Clear Politicsin mukaan koko USA:n keskiarvo mielipidemittauksissa on Trump 45,7 – Clinton 44,6.

Demokraattipuolueen puoluekokous alkoi maanantaina ja päättyy torstaina. Puoluekokouksilla on ollut tapana lisätä ehdokkaan kannatusta, kun valtaosa uutisoinnista keskittyy puolueen ehdokasta ylistäviin lausuntoihin. Hillary Clinton ei ole saanut kannatukselleen puoluekokouksesta toistaiseksi vetoapua.

Yhdysvaltojen presidentinvaalit järjestetään 8. marraskuuta. Republikaanien ehdokas on Donald Trump ja demokraattien ehdokas Clinton.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)