Verkkouutiset

”Venäjää johtaa gangsteri, jolla on maailman laajin ydinasevarasto”

USA:n republikaanien presidenttiehdokkuutta kärkkyvä Marco Rubio sanoo Venäjän presidenttiä järjestäytyneen rikollisuuden hahmoksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Republikaanien presidenttiehdokkaaksi pyrkivä Floridan senaattori Marco Rubio, 44, on mielipidemittauksissa ollut kuuden kärkinimen joukossa.

Senaatin ulkoasiainvaliokuntaan kuuluva Rubio piti Etelä-Carolinan tärkeässä esivaaliosavaltiossa Kiinaan keskittyneen linjapuheen. Kysymysosuudessa hän totesi vaalitaistelun toistaiseksi suorimmat sanat Venäjän presidentti Vladimir Putinista.

– Venäjää johtaa tänään gangsteri. Hän on lähinnä järjestäytyneen rikollisuuden hahmo, joka kontrolloi hallitusta ja suurta maa-aluetta.

Rubion mukaan ”meillä on gangsteri, jolla on maailman laajin ydinasevarasto”.

– Tämä on henkilö joka tappaa ihmisiä, koska he ovat hänen poliittisia vihollisiaan. Jos olet Vladimir Putinin poliittinen vastustaja, löydät juomastasi plutoniumia tai tulet ammutuksi kadulle, Marco Rubio sanoi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)