Verkkouutiset

Lentävä pizza ‒ pizzaketju aloittaa kotiinkuljetukset lennokkien avulla

Maailmanlaajuinen pizzaketju Domino's aloittaa kuljetuskokeilunsa Uudessa-Seelannissa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Maailmassa saatetaan todistaa vielä tänä vuonna ensimmäistä lennokilla toteutettua pizzalähetystä. New Zealand Herald kertoo, että pizzaketju Domino’s tekee yhteistyötä lennokkibisnes Flirteyn kanssa ja suunnittelee testaavansa pizzojen kuljetusta lennokeilla asiakkaille myöhemmin tänä vuonna.

Domino’s groupin toimitusjohtaja Don Meijin mukaan yhtiö on alkanut liiketoiminnan etenemisen myötä investoida innovatiivisiin ja uusin ruokakuljetusmetodeihin. Harkinnassa on ollut muun muassa kuljetuspalvelu robottien avulla.

Paikat, joissa lennokkipizzoja voisi alkaa tilata, ovat toistaiseksi pysyneet salassa. Domino’s ilmoittaa, että lennokkeja tullaan käyttämään perinteisten kuljetuskeinojen rinnalla ja vain silloin, kun pizza liikkuu nopeammin lennokin kuin auton tai skootterin avulla. Pizzalennokit nopeuttanevat ruokakuljetuksia erityisesti kaupunkialueilla, joilla on paljon liikenneruuhkia.

Uudessa-Seelannissa on otettu viime vuonna käyttöön uusi lakisäännöstö, joka mahdollistaa ilman kuljettajaa kulkevien ajoneuvojen käytön kaupallisissa tarkoituksissa.

Jos Domino’sin kokeilu Uudessa-Seelannissa onnistuu, sen on tarkoitus laajentaa lennokkikuljetusten käyttö myös Australiaan, Belgiaan, Alankomaihin, Japaniin ja Saksaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)