Verkkouutiset

Pikku taistelupanssarivaunu opettaa fasisteista venäläisessä lastenkirjassa

"Pikku panssarivaunun seikkailut" -kirjassa ihmetellään lelupanssarivaunua, jota ei ole tarkoitettu sotimaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäläinen panssarivaunutehdas Uralvagonzavod on julkaissut oman lastenkirjansa, jonka nimi on ”Pikku panssarivaunun seikkailut”. BBC:n Moskovan kirjeenvaihtaja Steve Rosenberg esittelee kirjaa Twitterissä julkaisemallaan videolla.

Kirja kertoo pienestä lelupanssarivaunusta, jonka omistaa poika nimeltä Daniel. Poika, pojan isä ja pikku panssarivaunu menevät kirjan alussa panssarivaunumuseoon.

Daniel kuitenkin jättää lelutankkinsa vahingossa museoon, ja pikku panssarivaunu viettää yön jutellen isojen panssarivaunujen kanssa.

”Olen pieni lelu, minua ei ole tarkoitettu sotaan”, lelupanssarivaunu kertoo T-34-76-tankille.

”Tankki, jota ei ole tarkoitettu sotaan? Nyt on aika muuttua. Meillä oli menneisyydessä todellinen vihollinen: fasistit, ja heidän tankkinsa”, T-34-76 opettaa lelupanssarivaunulle.

T-72 puolestaan kertoo, että ”meidän maassamme ei ole sotaa, mutta muissa maissa on sota. Nuo maat taistelevat Uralvagonzavodin valmistamilla panssarivaunuilla.”

Venäjän uudesta T-14 Armata-tankista kerrotaan kirjassa, että tutka ei voi havaita sitä.

Suuret panssarivaunut saavat pikku panssarivaunun harmistumaan, koska tämä on vain pelkkä lelu, toisin kuin Uralvagonzavodin valmistamat tankit.

Kirjalla on kuitenkin onnellinen loppu, sillä Daniel palaa hakemaan leluaan, ja he palaavat iloisina kotiin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)