Verkkouutiset

Seksiskandaali olikin vihollismaan agenttien valheoperaatio – senaattorin pommiväite

Kuuban tiedusteluoperaation väitetään mustamaalanneen maalle kriittistä amerikkalaissenaattoria perättömillä seksiväitteillä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Demokraattisenaattori Robert Menendezin uutisoitiin joulukuussa 2012 ostaneen seksiä Domikaanisessa Tasavallassa kahdelta naiselta. Myös väitteitä naisten alaikäisyydestä esitettiin.

FBI ei saanut tutkimuksissaan vahvistettua asiaa. Viime vuonna naiset peruivat puheensa.

USA:n senaatin ulkoasiainvaliokuntaa johtava Robert Menendez on Kuuban kommunismin tiukka vastustaja, joka vastustaa maiden välien normalisointia.

Senaattori toteaa nyt, että ”on syvästi häiritsevää että ulkovalta jonka tiedustelupalvelu on Yhdysvaltain vihollinen yrittää vaikuttaa USA:n ulkopolitiikkaan diskreditoimalla vaaleillla valitun Kuuban hallintoa vastustavan virkailijan”. Hänen lakimiehensä on kirjelmöinyt tapahtuneesta USA:n oikeusministeriölle.

Washington Postin lähteiden mukaan Kuuba loi kuvitteellisen vinkkaajan, joka syötti uutisen muun muassa Daily Caller -julkaisulle. Kuuba olisi käyttänyt hyväkseen laajempaa ja todellista oikeusministeriön tutkimusta Menendezin ja Dominikaanisessa Tasavallassa asuvan liikemiehen suhteesta.

Daily Caller kommentoi uutta väitettä omituiseksi mutta kiinnostavaksi. Julkaisun päätoimittaja huomauttaa, ettei todisteita ole esitetty.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)