Verkkouutiset

Donald Trump muslimikieltoesityksestään: Kysykää Hillarylta kuka sen lentokoneen räjäytti

Hillary Clinton syyttää Donald Trumpin esityksen maahantulokiellosta edistävän terrorismia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Demokraattien tuleva presidenttiehdokas Hillary Clinton sanoi CNN:n haastattelussa, että koko maailma kuuntelee ja katsoo USA:n presidentiksi pyrkiviä.

– Kun sanot että aiot estää kaikkia muslimeita (tulemasta USA:an), annan muslimimaailmalle todisteen, ja lähetät viestin terroristeille. Donald Trumpia käytännössä käytetään värvääjänä, jotta yhä useammat ihmiset yhtyisivät terrorismin asialle, Hillary Clinton sanoi.

Republikaanien tuleva ehdokas Donald Trump vastasi lausunnolla.

– Muuten, kysykää Hillarylta kuka räjäytti lentokoneen viime yönä – uusi kauhea, mutta estettävissä oleva tragedia, Donald Trump viittasi EgyptAirin turmaan.

– Hänellä (Clintonilla) on huono arviointikyky ja hän on kykenemätön palvelemaan presidenttinä tässä herkässä ja vaikeassa ajassa maamme historiassa.

Trumpin mukaan ”se että Hillary ajattelee väliaikaisen muslimikiellon, jota hän kutsuu ’muslimikielloksi’, edistävän terrorismia, osoittaa Bernie Sandersin olleen oikeassa kun hän sanoi että Hillary ei ole pätevä presidentiksi”.

Trump kehottaa katsomaan raunioita kaikkialla maailmassa, mukaan lukien World Trade Center, San Bernardino, Pariisi, USS Cole, Bryssel ja ”lukematon määrä muita paikkoja”.

– Hän (Hillary Clinton) ja täysin välinpitämätön presidenttimme eivät edes käytä sanontaa ’radikaali islamilaien terrorismi’.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)