Verkkouutiset

ISIS kehottaa Euroopan muslimeita tappamaan vääräuskoisia – ”käytä vaikka autoasi”

ISIS-jihadistijärjestön tiedottaja Abu Mohamed al-Adnani vaatii lausunnossaan lisää terrori-iskuja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Abu Mohamed al-Adnani toteaa lausunnossaan järjestön olevan ”Allahin edessä” kaikkia niitä muslimeita vastaan, jotka voisivat vuodattaa ”ristiretkeläisten” verta, mutta eivät tee niin.

Ristiretkeläisillä viitataan lausunnossa ISIS:n vastustajiin ja heihin, jotka eivät jaa järjestön ääri-islamistista maailmankatsomusta.

”Toistamme kutsumme mujahedineille (pyhille sotureille) Euroopassa, uskonnottomassa lännessä ja kaikkialla muualla. Ottakaa ristiretkeläiset kohteeksenne heidän omalla maallaan ja kaikkialla, mistä heitä löydätte”, al-Adnani kehottaa.

Hänen mukaansa keinolla ei ole väliä.

”Käytät sitten, räjähdettä, luotia, veistä, autoa, kiveä tai vaikka saapasta tai nyrkkiä”, al-Adnani listaa.

Hän korostaa lausunnossaan yksinäisen islamistin merkitystä. Esimerkiksi al-Adnani nostaa Kanadan parlamenttiin taannoin tehdyn iskun sekä ”sen, mitä veljemme tekivät Ranskassa”.

”Oli myös monia muita, jotka tappoivat, ajoivat ihmisten yli, pelottelivat, uhkasivat ja terrorisoivat ihmisiä niin paljon, että ristiretkeläisten armeijat tulivat kaduille Australiassa, Kanadassa, Ranskassa, Belgiassa ja muissa ristin linnakkeissa”, al-Adnani sanoo.

Hän lupaa ISIS:n jatkavan terrorin ja sekaannuksen tilaa läntisessä maailmassa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)