Verkkouutiset

Pakenevat ISIS-jihadistit ajavat partansa ja jättävät kännykkänsä

Libyalaiskaupunki Sirte on lähes vallattu jihadisteilta, kertoo Independent.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Isis-terroristit pakenevat, kun hallituksen joukot ja niiden liittolaiset ottavat haltuunsa terroristien linnoituksen Sirtessä Libyassa. Pakenevien jihadistien kerrotaan ajelevan partansa, leikkaavan tukkansa ja jättävän kännykkänsä voidakseen soluttautua siviilien joukkoon päästäkseen ulos kaupungista.

Libyan hallituksen joukot liittolaisineen hyökkäsivät kaupunkiin torstaina panssarivaunuilla ja konekivääreillä varustetuilla lava-autoilla. Hyökkäystä siivittivät Libyan laivaston pommitukset ja lennoston ilmahyökkäykset.

Laivaston päällikön Rida Issan mukaan koko rannikkoalue kaupungin edessä on hallituksen joukkojen hallinnassa, joten 1800 Isis-terroristia eivät pääse pakoon meriteitse. Ilmeisesti osa jihadisteista yrittää kuitenkin paeta kaupungista siviilien joukossa.

Taisteluissa Sirtestä on kuollut kymmeniä ja haavoittunut satoja. Kaupungin siviilit kertovat elämän Isis:n ikeen alla olleen kestämätöntä terroristien hirmutekojen, kuten julkisten teloitusten ja ristiinnaulitsemisten, vuoksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)