Verkkouutiset

Rudy Giuliani: Donald Trumpia aliarvostetaan kuin Ronald Reagania

New Yorkin legendaarisen pormestarin mukaan myös Donald Trump hyötyy siitä, että eliitti on aina vähätellyt häntä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Republikaanien presidenttiehdokaskilvan kärjessä toissa vaaleissa pitkään ollut Rudolph Giuliani puhui presidentiksi pyrkivästä Donald Trumpista Morning Joe -tv-ohjelmassa. Molemmat ovat newyorkilaisia.

– Minä tunnen hänet. Hän on äärimmäisen fiksu kaveri. Hän oppii lennossa. Hän poimii asioita hyvin, hyvin nopeasti. Hyvin nopeasti. Olemme aina tunteneet hänet showmiehenä, mutta emme ole koskaan nähnyt hänen älyään. Ja se on hyvin suurta, se on vahvaa älyä, Rudy Giuliani luonnehti.

Juontajan mukaan eliitti pyörittelee silmiään Trumpista puhuttaessa, mutta hän on ollut briljantti onnistuessaan dominoimaan Manhattanin kiinteistöbisnestä.

Giulianin mukaan Trumpia on vähätelty ja hänen vertaamistaan Ronald Reaganiin arvosteltu.

– Ronald Reaganilla oli aina yksi suuri etu. Häntä vähäteltiin aina. Hän oli aina tyhmä näyttelijä. …(Jimmy) Carter teki sen virheen. …Jos luet Reaganin kirjoja ja kirjeitä rouva Reaganille, näet mikä suuri kirjoittaja Ronald Reagan oli.

– Donaldia on aliarvostettu alusta asti, Giuliani sanoi.

Hän lisäsi arvelevansa, että kisa menee hyvin tiukaksi ja republikaaneilla on muutamia muitakin todella hyviä ehdokkaita.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)