Verkkouutiset

Kovaa peliä suuren tv-väittelyn alla: Bill Clintonin rakastajattaret haluavat eturiviin

Kaikkien aikojen televisioväittelyn alla USA:ssa käydään outoja ennakkotaisteluja.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton ja republikaanien presidenttiehdokas Donald Trump väittelevät ensi kertaa keskenään tiistaiaamuna Suomen aikaa. New Yorkin Hofstran yliopistolla pidettävässä tv-väittelyssä eivät panokset voisi olla suuremmat.

Psykologista sodankäyntiä on käyty ja ennakkoasetelmia luotu jo pitkään. Hillary Clintonin on kerrottu kutsuneen yleisöön eturiviin, Trumpin eteen, tämän verivihollisen liikemies Mark Cubanin.

Donald Trump teki twiitissään asiasta pilkkaa. Hän totesi, että jos Cuban tulee, hän voisi itse tuoda väittelyyn tämän vierelle Gennifer Flowersin. Hän on ex-presidentti Bill Clintonin 12-vuotinen entinen rakastaja.

Tämän jälkeen useat muutkin Bill Clintoniin yhdistetyt naiset kuten Juanita Broadrick ja Paula Jones ilmoittivat halustaan tulla yleisöön.

Sunnuntaina varmistui, että kyse todella oli pilkasta. Flowersia ei olla kutsumassa.

Väittelyn odotetaan rikkovan katsojaennätyksiä. Puolitoistatuntisessa ottelussa ehdokkaat seisovat. Jos toinen saa yskänkohtauksen, sitä ei keskeytetä mainoskatkoon. Korokkeet ja muut tehokeinot on kielletty.

Debatin on ollut määrä jakautua kuuteen noin 15 minuutin jaksoon. Juontaja Lester Holt ilmoitti aiheita vain kolme. Ne ovat Amerikan suunta, Hyvinvoinnin saavuttaminen ja Amerikan turvaaminen. Kumpikin ehdokas puhuu aiheesta ensin kaksi minuuttia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)