Verkkouutiset

Photoshoppauksesta tuli katastrofi – tv-julkkiksen hylly täynnä samoja kirjoja ja lasten sormia

Valkoisen Talon lehdistösihteerin perhehaastattelu meni komeasti pieleen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Presidentti Barack Obaman lehdistösihteeri Jay Carney on lähes päivittäinen tuttu amerikkalaisille tv-katsojille. Nyt Carneyn ja hänen kirjailijavaimonsa Claire Shipmanin perhehaastattelu Washingtonian-lehdessä herättää riemua sosiaalisessa mediassa.

Tarkemmin sanottuna kyse on aikakauslehden haastattelun etukäteisestä nettiversiosta. Siinä olevan perheen valokuvat ovat viimeisen päälle lavastettuja ja perheenjäsenet esiintyvät niissä vaateliikkeiden mallivaatteissa.

Kuvat ovat huonosti photoshopattuja. Niitä näkee tästä löytyvässä Twitchyn ketjussa, jonka ensimmäinen huomio koski sitä, että Jay Carneyn kirjahyllyssä on ainakin kolme eri kopiota Sota ja Rauha -kirjasta.

Myöhemmät valokuvan tutkailijat ovat havainneet, että perheen kirjahylly on kauttaaltaan täynnä samoja kirjoja. Jopa Carneyn pojan vasen pikkurilli on päätynyt kuvia monistettaessa myös kirjahyllyyn.

Perhe esiintyy valokuvissa teennäisesti ja ylilavastetuissa tilanteissa. The Weekissa ihmetellään myös Neuvostoliiton propagandajulisteita keittiössä, jossa kauniit perheenjäsenet tekevät aamiaista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)