Verkkouutiset

Boris Johnson aikoo auttaa Turkin Euroopan unioniin

Britannian ulkoministeri Boris Johnson kertoi Turkin vierailullaan, että maa aikoo auttaa Turkin Euroopan unioniin, vaikka aikoo itse lähteä sieltä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Britannia aikoo ”seisoa rinta rinnan Ankaran” kanssa Boris Johnson sanoi valtiovierailullaan Turkissa. Hän totesi, että Britannia auttaa Turkkia kaikin puolin tavoitteessaan päästä Euroopan unionin jäseneksi.

Johnson korosti matkallaan maiden välisten kauppasuhteiden tärkeyttä toteamalla, että hän ”on ylpeä kauniin, turkkilaisen, hyvin toimivan pesukoneen omistaja”.

Boris Johnson on otettu Turkissa erityisen lämpimästi vastaan, vaikka hän kirjoittikin vielä toukokuussa brittilehteen pilkkarunon Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganista.

Johnsonin omat sukujuuret ovat Turkissa. Hänen iso-isoisänsä Ali Kemal oli yksi Osmanien valtakunnan viimeisistä sisäministereistä ennen kuin tämä murhattiin Turkin sisällissodassa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)