Verkkouutiset

Etsityn ISIS-johtajan kerrotaan loukkaantuneen vakavasti USA:n johtamassa ilmaiskussa

USA:n hallituksen löytöpalkkio pitkään etsitystä Abu al-Baghdadista on noussut 25 miljoonaan dollariin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Terroristijärjestö Isisin pelätty johtaja Abu al-Baghdadi on loukkaantunut vakavasti ilmaiskussa. Asiasta uutisoivat Mirrorin mukaan USA-johtoisen koalition tekemä ilmaisku, jossa al-Baghdadi loukkaantui, tehtiin Pohjois-Irakissa Al-Ba’ajin kaupungissa.

Tapahtuma, jota ei vielä ole virallisesti vahvistettu, olisi kova isku Isisille, joka on kokenut suuria tappioita viime aikoina Lähi-idässä.

Viime kuussa Yhdysvaltain hallinto nosti al-Baghdadista maksettavan löytöpalkkion suuruden 10 miljoonasta dollarista 25 miljoonaan dollariin. Palkkio maksettaisiin taholle, joka antaisi informaatiota al-Baghdadin olinpaikasta ja joka johtaisi hänen kiinniottoonsa tai kuolemaansa.

Irakissa syntynyttä al-Baghdadia pidetään brutaalina ja vainoharhaisena terroristijohtajana. Hän nukkuu pommivyö yllään, ja hänen kynnyksensä teloittaa epäilyksenalaisia ihmisiä on matala.

Abu al-Baghdadin liikkeistä on saatu tietoa, kun irakilaiset ja kurdilähteet vahvistivat, että viranomaiset ovat vastaanottaneet tietovuotoja Mosulissa peitetehtävissä olevalta agentilta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)