Verkkouutiset

Nälkää näkevä Pohjois-Korea kertoo keksineensä lääkkeen liikalihavuuteen

Pohjoiskorealaisten tiedemiesten kerrotaan kehittäneen uutta laihdutuspilleriä kymmenen vuoden ajan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pohjoiskorealaiset tiedemiehet ilmoittivat keksineensä parannuskeinon liikalihavuuteen, kertoo NK News viitaten valtion median julkaisemaan artikkeliin.

Artikkelin mukaan kyseessä oli kymmenen vuotta kestänyt tutkimusprojekti, jonka seurauksensa kehitettiin ”kultainen pilleri liikalihavuutta vastaan”.

Uuden pillerin sanotaan olevan ylivertainen muihin hoitokeinoihin verrattuna ja toimivan ilman elämäntapa- ja ruokavaliomuutoksia. Pillerin väitetään laskevan painoa ja polttavan ihonalaista rasvaa.

Artikkelin mukaan pilleri kehitettiin yhdistämällä perinteisiä pohjoiskorealaisia lääkkeitä, akupunktiota ja lääkekasveja.

Artikkelissa ei käsitelty Pohjois-Korean liikalihavuustilastoja. Jos liikalihavuus on kuitenkin kasvussa, kyse on NK Newsin mukaan terävästä suunnanmuutoksesta historiaa silmällä pitäen.

YK:n alaisen maailman ruokaohjelma -järjestön mukaan Pohjois-Korea kärsii edelleen aliravitsemuksesta, joka kattaa 70 prosenttia väestöstä. Vuonna 1994 Pohjois-Koreassa oli nälänhätä, jonka seurauksena sadattuhannet ihmiset kuolivat nälkään.

Pohjois-Korean väitteisiin liittyen ei ole julkaistu yhtäkään tutkimusta, eivätkä ulkomaiset tutkijat pysty testaamaan niitä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)