Verkkouutiset

”Kiperä tilanne” kiinteistömarkkinoilla – välittäjien hinnat laskussa

Kiinteistönvälityshinnat jatkoivat tasaista laskuaan Suomessa tammi-maaliskuussa, kertoo kiinteistönvälityksen vertailupalvelua tuottava Effortia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Omakotitalon listavälityshinta on Effortian mukaan nyt Kuopiossa lähes samalla tasolla kuin kerrostaloasunnon vastaava välityshinta Helsingissä tai Espoossa, mikä yhtiön mielestä kertoo jotain markkinoiden kiperästä tilanteesta

Asunto-osakkeiden ja kiinteistöjen arvonlisäverolliset välityshinnat laskivat Effortian mukaan tammi-maaliskuussa edellisestä vuosineljänneksestä 0,05 prosenttiyksikköä.

Kalleinta kiinteistönvälitystä tarjottiin Lappeenrannassa, jossa omakotitalon välityshinta oli keskimäärin 4,64 prosenttia ja asunto-osakkeen vastaava 4,55 prosenttia.

Edullisinta asunto-osakkeen välitystä tarjottiin Espoossa 3,78 prosentin keskihinnalla. Edullisinta kiinteistönvälitystä tarjottiin Kuopiossa 3,87 prosentilla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)