Verkkouutiset

Pörssit avautuvat – KL: Kannattaa varautua kirpaisuun

Helsingin ja Tukholman pörssit olivat Brexit-perjantaina kiinni, joten maanantaina odotetaan rytisevän, kirjoittaa Kauppalehti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Talouden ja politiikan ammattilaiset ja analyysitalotkin ennustivat Brexitin väärin eikä shokkia oltu hinnoiteltu sisään markkinoille. Perjantaina pörssit ampaisivat rajuun pudotukseen – paitsi Helsingissä ja Tukholmassa, jossa vietettiin juhannusta.

Pankkiiriliikkeiden analyytikot ennustavat suuria pudotuksia pohjolan pörsseissä. Eniten laskevat pankkiosakkeet. Mutta piensijoittajalle se voi olla myös mahdollisuus.

”Jos pystyy elämään hieman korkeamman riskin kanssa, niin ostonpaikkoja voi aueta edellyttäen, että markkina romahtaa perusteettoman paljon”, sanoo Swedbankin ekonomisti Arturo Arques KL:ssa.

Avanzan analyytikko Johanna Hill kehoittaa Svenska Dagbladetissa myymään, jos pörssissä on rahoja, jotka aikoi käyttää puolen vuoden sisällä.

– Kannattaa varautua kirpaisuun.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)