Nokian ja Alcatel-Lucentin konserni aloittaa vajaan kahden viikon kuluttua

Nokialla on nyt runsaat 76 prosenttia ranskalaisen Alcatel-Lucentin osakkeista ensisijaisen tarjousajan lopullisten tulosten mukaan.

  • LKS 20151202 - Nokia's President & CEO Rajeev Suri listens the translated speech of the Chairman Risto Siilasmaa at the Extraordinary General Meeting (EGM) of Nokia Corporation on Wednesday, December 2, 2015  at Helsinki Ice Hall, in Finland. LEHTIKUVA Vesa Moilanen

    Nokian toimitusjohtaja Rajeev Suri.

    ()

Ranskan arvopaperimarkkinaviranomainen julkisti tiistaina Nokian Alcatel-Lucentin arvopapereista Ranskassa ja Yhdysvalloissa tekemän julkisen osakevaihtotarjouksen lopullisen tuloksen, joka koskee ensijaista tarjousaikaa.

Nokian omistuksessa on nyt runsaat 76 prosenttia Alcatel-Lucentin osakkeista. Osakevaihtotarjouksia jatketaan muuttumattomalla vaihtosuhteella vielä Ranskan kymmenen kaupankäyntipäivän kuluessa.

Jos Nokia saavuttaa yli 95 prosentin omistuksen Alcatel-Lucentin kaikista osakkeista ja äänistä, se täytyy lunastaa myös loput liikkeessä olevat osakkeet.

Nokian liikkeeseen laskemat uudet osakkeet luovutetaan osakevaihtotarjouksen hyväksyneille Alcatel-Lucentin arvopaperien haltijoille perjantaina 8. tammikuuta.

Saman päivänä uudet Nokian osakkeet otetaan kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsingissä ja Euronext Pariisissa. Lisäksi New Yorkin pörssissä otetaan kaupankäyntiin Nokia ADS-osaketalletustodistukset.

Yhtiöt aloittavat toimintansa yhdistyneenä konsernina 14. tammikuuta.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.