Verkkouutiset

KL: Wall Streetillä oltaisiin tyytyväisiä Donald Trumpin eroon

Rahoitusprofessori Jeremy Siegelin mukaan osakkeiden kurssinousu on perustunut republikaanien agendaan, kertoo Kauppalehti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Maailmankuulussa Wharton Schoolissa Pennsylvanian yliopistossa rahoitusalaa opettavan professorin ja sijoituskirjailijan Jeremy Siegelin mukaan osakkeiden kurssinousu ei ole perustunut Yhdysvaltain presidentiksi valitun Donald Trumpin agendaan, vaan republikaanien agendaan.

Siegel uskoo, että Wall Streetilla oltaisiin tyytyväisiä, jos Trump eroaisi ja Trumpin varapresidentti Michael Pence aloittaisi presidenttinä.

– Jos Donald Trump eroaisi huomenna, uskon, että Dow kohoaisi 1 000 pistettä, hän sanoi CNBC:lle.

Yhdysvaltalaisosakkeita mittaavat indeksit laskivat hyytävää vauhtia keskiviikkona, kun The Washington Post -lehti paljasti Trumpin vuotaneen erittäin salaisiksi luokiteltuja tiedustelutietoja Venäjän ulkoministerille Sergei Lavroville sekä Venäjän suurlähettiläälle.

Lisäksi The New York Times paljasti Trumpin painostaneen FBI:n sittemmin erotettua johtajaa James Comeya tutkinnassa, joka liittyi Trumpin neuvonantajien Venäjä-suhteisiin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)