Verkkouutiset

Heureka aikoo panostaa näyttelyjen vientiin

Tiedekeskus Heurekan toiminnanjohtajan Tapio Koivun mukaan näyttelyviennistä kehitetään aiempaa tuottavampi bisnes.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Heureka kertoo panostavansa lähitulevaisuudessa vahvasti viennin kehittämiseen Tekesin rahoituksen avulla. Tiedekeskuksen toiminnanjohtajan Tapio Koivun mukaan viennistä kehitetään aiempaa tuottavampi bisnes.

– Tulevaisuudessa näyttelyviennistä saadut tulot voisivat jopa kymmenkertaistua luoden samalla Suomeen uusia työpaikkoja. Tyhjästä ei lähdetä, sillä vientiä on jo paljon. Moni ei tiedäkään, että Heurekan tuottamia näyttelyitä näkee maailmalla lähes kolminkertainen määrä ihmisiä kuin Tikkurilan tiedekeskuksessa, Koivu kertoo Heurekan tiedotteessa.

Keväästä 1989 alkaen Heurekan näyttelyitä on nähnyt Vantaalla kaikkiaan noin 7,6 miljoonaa kävijää. Kun lasketaan mukaan keskuksen näyttelyitä muualla maailmalla nähneet, nousee kokonaisyleisömäärä Heurekan mukaan yli 25 miljoonaan.

Heurekan näyttelyitä on viety maailman muihin tiedekeskuksiin jo 27 vuotta. Näyttelyitä on vuokrattu Heurekan mukaan yhteensä 26 maahan, pääosin Eurooppaan mutta myös Aasiaan, Australiaan ja Pohjois-Amerikkaan.

Tällä hetkellä Heurekan tekemiä näyttelyitä on esillä Ranskassa, Norjassa ja Saksassa. Tulevina kohdeasiakkaina Heurekan tiedotteessa mainitaan muun muassa kauppakeskukset, jotka haluavat herättää uteliaan yleisön kiinnostuksen mielekkäällä sisällöllä ja erottautua muista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)