Verkkouutiset

Viestit kestävät muutaman sekunnin – Facebook tarjosi 22-vuotiaan yrityksestä yli miljardin

Wall Street Journalin mukaan viestipalvelu Snapchat pitää itseään 3-4 miljardin dollarin arvoisena.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kalifornialainen Snapchat-viestipalvelu antaa käyttäjiensä jakaa teksteillään varustamiaan kuvia ja videoita, jotka katoavat muutaman sekunnin kuluttua siitä, kun vastaanottaja on avannut ne. Viestit poistuvat myös Snapchatin serveriltä.

Idea on niin kuuma, että start up -yritys on jo aiemmin arvostettu 800 miljoonan dollarin arvoiseksi. Nyt Facebookin Mark Zuckerbergin kerrotaan olleen tarjoamassa yrityksestä yli miljardi dollaria.

Nyt 22-vuotiaan Evan Spiegelin ja muiden Stanfordin yliopiston opiskelijoiden vain pari vuotta sitten kehittämä Snapchat kuitenkin tähtää 3-4 miljardin dollarin arvoon.

Yhtiö välittää – ja ”hävittää” – joka vuorokausi satoja miljoonia viestejä eli ”Snaps”. Viestien määrää ei vielä pidetä suurena, mutta Snapchatin käyttäjät ovat uskollisia ja hyvin nuoria.

Yhtiön toinen tuote on Story. Siinä käyttäjä voi jakaa viestin ystävälleen tai ystävilleen niin, että viesti katoaa 24 tunnin kuluttua.

Vastaanottaja voi tietysti ottaa niin Snapsista kuin Storysta kuvakaappauksen – jos vain ehtii.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)