Verkkouutiset

”Suomalaisilla yrityksillä on aivan ainutlaatuiset mahdollisuudet”

Europarlamentaarikko Henna Virkkunen on tyytyväinen Eurooppa-neuvoston saavuttamaan energiasopuun. Hänen mukaansa se tarjoaa myös suomalaisille yrityksille ainutlaatuisia mahdollisuuksia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Europarlamentaarikko Henna Virkkunen (kok.) on tyytyväinen Eurooppa-neuvoston saavuttamaan energiasopuun. Neuvosto pääsi aiemmin viikolla yhteisymmärrykseen siitä, että hiilidioksidipäästöjä vähennetään 40 prosenttia vuoden 1990 tasosta vuoteen 2030 mennessä.

Tällöin myös 27 prosenttia unionissa käytetystä energiasta olisi uusiutuvasti tuotettu. Virkkusen mukaan energiatavoitteet ovat kunnianhimoisia, mutta täysin saavutettavissa.

”Jo nyt olemme edistyneet merkittävästi tavoitteissamme – kasvihuonekaasupäästöjä on pystytty leikkaamaan, sekä uusiutuvan energian käyttöä ja energiatehokkuutta lisäämään”, Virkkunen sanoo tiedotteessaan.

Tavoite on, että vuoden 2030 päästövähennystavoite saavutetaan tavalla, joka kuitenkin mahdollistaa kasvun ja esimerkiksi riittävän edullisen energian saatavuuden yrityksille. Virkkusen mukaan on tärkeää, että päätelmiin sisällytettiin uusiutuvien polttoaineiden edistäminen, sillä Suomessa on siinä aivan erityistä osaamista ja isot liiketoimintamahdollisuudet.

”Suomalaisilla yrityksillä on globaalistikin tarkasteltuna aivan ainutlaatuiset mahdollisuudet luoda osaamisellaan työpaikkoja samalla, kun innovaatiomme säästävät oikeasti luontoa ja ympäristöä.”

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)