Verkkouutiset

Tiedustelulainsäädännön uudistamiselle parlamentaarinen seurantaryhmä

Sisäministeriö on asettanut parlamentaarisen seurantaryhmän tiedustelulainsäädännön uudistamiseen liittyville hankkeille.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ryhmä toimii linkkinä lainsäädäntöhankkeiden ja eduskunnan välillä, jotta eduskunta on jatkuvasti tietoinen hankkeiden etenemisestä. Seurantaryhmän toimikausi on kestää ensi vuoden loppuun saakka.

Sisäministeriö johtaa siviilitiedustelua koskevaa hanketta, puolustusministeriö sotilastiedustelua koskevaa ja oikeusministeriö perustuslain mahdollista muuttamista koskevaa hanketta. Hankkeita valmistelee kolme erillistä työryhmää kiinteässä yhteistyössä.

Parlamentaarisen seurantaryhmän puheenjohtaja on kansanedustaja Tapani Tölli (kesk.), 1. varapuheenjohtaja kansanedustaja Maria Tolppanen (ps.), 2. varapuheenjohtaja kansanedustaja Pertti Salolainen (kok.) ja 3. varapuheenjohtaja kansanedustaja Krista Kiuru (sd.).

Lisäksi sisäministeriö, puolustusministeriö, oikeusministeriö sekä liikenne- ja viestintäministeriö nimesivät seurantaryhmään joukon asiantuntijoita.

Parlamentaarinen seurantaryhmä kutsuu tarvittaessa kuultaviksi muita asiantuntijoita eri intressitahoista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)