Verkkouutiset

Vaalikauden talouspolitiikasta julkaistaan riippumaton arvio

Talouspolitiikan arviointineuvosto julkaisee ensimmäisen arvionsa vaalikauden talouspolitiikasta ensi viikon tiistaina.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Talouspolitiikan arviointineuvoston ensimmäisessä raportissa arvioidaan vaalikauden 2011–2015 finanssipolitiikan onnistumista, finanssipolitiikan sääntöjen toimivuutta, veropolitiikan linjaa, eläkeuudistuksen vaikutuksia, uutta kuntatalouden ohjausjärjestelmää sekä talouspolitiikan valmistelua.

Arviointineuvoston raporttia kommentoivat julkaisutilaisuudessa Kataisen hallituksen valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.) ja professori Sixten Korkman.

Suomeen perustettiin vuonna 2014 talouspolitiikan tavoitteiden ja keinojen arviointia varten riippumaton talouspolitiikan arviointineuvosto. Neuvosto julkaisee vuosittain arvion harjoitetusta talouspolitiikasta.

Arviointineuvoston puheenjohtajana toimii professori Roope Uusitalo. Muita jäseniä ovat professorit Torben M. Andersen, Kaisa Kotakorpi, Liisa Laakso ja Mikko Puhakka. Neuvoston toimikausi kestää kevääseen 2019 asti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)