Verkkouutiset

Kokoomusnuorten Koski: Ay-jäsenmaksujen verovähennysoikeus poistettava viipymättä

Kokoomusnuorten puheenjohtaja, kansanedustaja Susanna Koski pyytää ilmoittautumaan vapaaehtoiseksi töihin perjantaina ja vaatii ay-jäsenmaksujen verovähennysoikeuden poistamista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomusnuoret kiittelevät Juha Sipilän (kesk.) hallitusta ryhdikkäistä toimenpiteistä korvaamaan yhteiskuntasopimusta ja parantamaan taloutemme kustannuskilpailukykyä.

– Työmarkkinaosapuolten kykenemättömyys sopia ei saa olla este demokraattisessa yhteiskunnassa tarpeellisten päätösten tekemiselle ja toimeenpanolle. Perjantaina 18.9. lakko ei edesauta Suomen kilpailukyvyn parantumista, vaan pikemminkin vaikeuttaa yritysten liiketoimintaa koko Suomessa, sanoo Susanna Koski tiedotteessaan

Hänen mielestään laittomien lakkojen järjestämisestä langetettavien sakkojen rinnalle tulee säätää täysi vahingonkorvausvelvollisuus yrityksille aiheutetun tappion perusteella.

Kokoomusnuoret kannustavat kaikkia osallistumaan vastuunkantoon yhteisen hyvinvointimme pelastamiseksi. Suomen pelastaminen vaatii työtä myös perjantaina, Koski sanoo.

– Toisin kuin odottaa sopisi, konsensuksella ei ole tulosta eikä vastuuta. Hallituksen on jatkettava leikkauksia poistamalla ammattiyhdistysten jäsenmaksujen verovähennysoikeus viipymättä, vaatii Koski.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)