Verkkouutiset

Skinnari Ylelle: Keskustelua Urpilaisen asemasta käydään

SDP:n kentällä pohditaan puheenjohtaja Jutta Urpilaisen asemaa, vahvistaa kansanedustaja Jouko Skinnari (sd.).
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

SDP:n kansanedustajan Jouko Skinnarin mukaan SDP:n alhainen kannatus ja puheenjohtaja Jutta Urpilaisen asema pohdituttavat kenttäväkeä.

Ylen aamu-tv:n toimittajan kysymykseen, mihin asti puheenjohtaja Urpilaisella on aikaa saada kannatus nousuun ennen kuin alkaa ilmaantua varteenotettavia haastajia, Skinnari vastasi näin:

– Kyllähän se on hyvä kysymys ja tätä keskustelua kentällä kyllä käydään. Eilen olin muun muassa Heinolassa, jossa oli kolmen kunnan demareiden tilaisuus ja kyllä tästäkin asiasta keskusteltiin, Skinnari sanoi.

Brysselin mustista autoista arkeen

Skinnari huomautti, että Urpilainen on joutunut hoitamaan paljon EU:n asioita.

– Hänestä on tullut tällainen EU:n keulakuva Suomeen päin ja nyt pitäisi saada muita kuvia suomalaisten ihmisten arjesta ympäri Suomea eikä vain sitä kuvaa, kun hän nousee mustasta autosta Brysselissä ja keskustelee tärkeiden ihmisten kanssa, Skinnari sanoi.

Ylen keskiviikkona julkistamassa gallupissa SDP:n kannatus oli 15,4 prosenttia, missä oli pudotusta edelliseen mittaukseen 1,5 prosenttiyksikköä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)