Verkkouutiset

”Maatalouspolitiikka on päätymässä keskustan johdolla umpikujaan”

Sdp:n kansanedustaja Harry Wallinin mukaan tarvitaan askelmerkkejä, joilla suomalainen maatalous saadaan pysyvästi kannattavaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomalainen maatalouspolitiikkaa on päätymässä keskustan johdolla kovaa vauhtia umpikujaan. Kriisi on päällä ja se tulee hoitaa mutta nyt on välttämätöntä luoda myös askelmerkkejä sille, miten suomalainen maatalous saadaan pysyvästi kannattavaksi, Sdp:n ryhmäpuheen pitänyt Harry Wallin sanoi eduskunnan välikysymyskeskustelussa suomalaisen maatalouden kriisistä.

Wallinin mukaan huoli maatilojen pärjäämisestä on yhteinen. Hänen mukaansa Sdp ei lähtenyt mukaan välikysymykseen, ”koska hallitus on ilmoittanut hakevansa ratkaisuja ja halusimme antaa hallitukselle aikaa”.

– Sdp:n mielestä nyt täytyy toimia reilun kilpailun edistämiseksi, yrittäjyyden ja pienyritysten tilanteen helpottamiseksi, elintarvikeviennin edellytysten parantamiseksi sekä eläinten hyvinvoinnin ja tasa-painoisen aluepolitiikan takaamiseksi, Wallin sanoi.

Siitä huolimatta, että Sdp ei ollut mukana välikysymyksessä, puolueen eduskuntaryhmä katsoi ettei hallitus ole toiminut ”tarpeeksi kunnianhimoisesti tavoitteiden eteen ja esitti hallitukselle epäluottamuslausetta”.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)