Verkkouutiset

PS:n Jari Ronkainen Ruotsin maahanmuutosta: Ulkoministerin pitäisi ottaa maanalainen Rinkebyhyn

Kansanedustajan mukaan Ruotsin maahanmuuttotilanne olisi Suomen tulevaisuutta, jos perussuomalaiset eivät tekisi muutoksia maahanmuuttopolitiikkaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Jari Ronkainen kirjoittaa blogissaan mediakohusta, jonka aikaansai Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin Ruotsin maahanmuuttopolitiikkaa koskevat kommentit.

”Niin kutsuttu ”vastuullinen media”, julkisuuden henkilöt ja poliitikot kilvan irvailivat lehtien palstoilla, internetissä ja sosiaalisessa mediassa sillä, kuinka Ruotsi on maahanmuuton lintukoto ja Trump täysin hakoteillä. Todellisuus kuitenkin koitti ja maanantai-ilta alkoi 90 prosenttisesti maahanmuuttajien asuttamassa Tukholman lähiössä Rinkebyssä tulipalojen, möykkäämisen ja kivienheittelyn merkeissä. Vastuullinen mediakin heräsi viimein uutisoimaan tilanteesta kun Ruotsin poliisi joutui käyttämään asetta varoituslaukauksiin ja itsensä puolustamiseen. Malmösta tosin ei Suomen mediassa enää hiiskuta sanallakaan, vaikka siellä lähes joka yö autot palavat eikä palokunta voi mennä paikalle ilman poliisisaattuetta”, Ronkainen kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström vastasi Trumpin puheisiin, että ministeriö ryhtyy oikomaan vääriä tietoja sosiaalisessa mediassa.

”Onko Wallström todella tilanteen tasalla vai pitäisikö hänen lähteä ulos ministeriön työhuoneestaan ja ottaa maanalainen Rinkebyhyn tai lento Malmööseen, tuohon pohjoismaiden murhapääkaupunkiin, jossa tehdään suhteessa väkilukuun kolme kertaa enemmän murhia kuin Lontoossa?”

Ronkaisen mukaan Ruotsin tie olisi kuitenkin Suomenkin tulevaisuutta, mikäli perussuomalaiset eivät olisi hallituksessa tekemässä muutoksia maahanmuuttopolitiikkaan.

”Iltalehti julisti klikkiotsikossaan, että ”Eduskuntaryhmien puheenjohtajat sanovat ei hallitusyhteistyölle Jussi Halla-ahon kanssa”. Kuitenkin itse jutussa yksikään eduskuntaryhmän puheenjohtaja ei sanonut ehdotonta ”ei”:tä. Ainoat yhteistyön tyrmänneet tahot ovatkin SDP:n tuore puoluesihteeri Antton Rönnholm ja kansanedustaja Sanna Marin. Kummatkin ovat vielä valtakunnan politiikassa untuvikkoja ja pyrkivät ansaitsemaan natsansa pullistelemalla omilleen.”

Uutiseen Marine Le Penin Libanonin vierailusta Ronkainen sanoo, että Le Pen ajaa naisten tasa-arvoa, toisin kuin Ruotsin hallitus. Le Pen perui tapaamisensa Libanonin suurmuftin kanssa, koska olisi joutunut käyttämään tapaamisessa päähuivia.

”Jos Lähi-Idässä odotetaan naisten vetävän huivit päähän, niin kyllä Suomessakin itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolla kaikkien vieraiden tulee kätellä tasavallan presidentin puoliso”, Ronkainen sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)