Verkkouutiset

Perussuomalaiset: Suunta on oikea ja toivottu

Perussuomalaiset kertovat saaneensa vihdoin vaatimuksensa läpi sote-uudistusta valmistelevasta parlamentaarisesta ohjausryhmästä hallitukselle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaiset sanovat sote-ratkaisusta antamassaan tiedotteessa, että he ovat ”vihdoin saaneet läpi vaatimuksensa hallitukselle. Parlamentaarinen ohjausryhmä on perustettu valmistelemaan sote-uudistusta. Suunta on oikea ja toivottu. Perussuomalaiset ovat valmiita vastuuseen”.

Puolue korostaa, että kansalaisten näkökulmasta katsoen on tärkeintä, että he saavat palvelunsa kitkattomasti ja läheltä. ”Ihmiset eivät ole kiinnostuneita siitä, kuka hallinnoi heidän palvelujaan. Tärkeintä, että ne ovat lähellä ja toimivat”.

Puolueen mukaan hallitukselta poistuvat myös turhat pakkoliitoshaaveet, koska niille ei ole jatkossa mitään perusteltua tarvetta tai syytä.

Perussuomalaiset haluavat uudistuksen myötä turvata lähipalvelut mm. asetuksilla ja lakimuutoksilla. ”Uudessa mallissa olisi hyvää myös se, etteivät ylikansalliset pörssiyhtiöt pääse kaappaamaan hädänalaisten kuntien toimintoja, vaan vahva hankintayksikkö ja -taito olisivat kuntayhtymässä”.

Puolue kertoo myös haluavansa kehittää hankintalakia niin, että se palvelee ennen kaikkea pienten ja suomalaisten yritysten etua. Heidän mukaansa säädöksiä on EU:n tasolla muutettava siten, että kotikuntaan ja Suomeen veronsa maksava yrittäjä ohittaa kilpailussa veronkiertofirmat.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)