Verkkouutiset

Kokoomuksen Jukka Kopra: Hallitus ehtii tehdä vielä paljon, jos vain tahtoa ja rohkeutta riittää

Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajan mukaan hallituksen työ maan talouden oikaisemiseksi on vielä kesken.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja ja kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja Jukka Kopra arvioi, että positiivinen käänne taloudessa luo uskoa hallituksen tähän mennessä tehtyihin uudistuksiin.

Lyhyen ajan hento positiivinen kehitys ei kuitenkaan hänen mukaansa vielä tarkoita, että talouden rakenteet olisi korjattu ja julkinen talous kestävällä tolalla. Kopra varoittaa tuudittautumasta vaaralliseen ylioptimismiin positiivisten kasvulukujen myötä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Julkisen talouden velkaantumisen taittamiseksi keskeistä on saada työllisyysaste Suomessa nousemaan. Nyt tehdyt toimet eivät riitä 72 prosentin tavoitteen saavuttamiseen, Kopra sanoo tiedotteessaan.

Tavoitteen saavuttaminen on hänen mukaansa tärkeää, sillä jokainen yhden prosenttiyksikön kasvu työllisyysasteessa keventää julkisen talouden taakkaa aina noin 800 miljoonalla eurolla.

Kopra arvioi, että puoliväliriihen ratkaisuilla otetaan muutama askel lähemmäs kohti hallitusohjelman tavoitteita ja tuetaan kasvukehitystä eri keinoin.

– Hallituksen työ talouden oikaisemiseksi on siis kesken. Jäljellä olevalla hallituskaudella ehditään tehdä vielä paljon, jos vain tahtoa ja rohkeutta riittää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)