Verkkouutiset

Kokoomusnuoret vaatii tiukempia Venäjä-pakotteita

Kokoomusnuoret katsoo, ettei Suomi voi jarrutella Venäjän vastaisia pakotteita. Lisäpakotteet ovat järjestön mielestä välttämättömiä Ukrainan kriisin laukaisemiseksi neuvotteluteitse.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Raha vai kansallinen kokonaisetu – miksi näitä on niin vaikea yhdistää Ukrainan osalta, kysyy kokoomusnuorten puheenjohtaja Susanna Koski liiton kannanotossa.

– Mikäli Suomi joutuisi vastaavan aggression kohteeksi kuin Ukraina, emmekö mekin toivoisi, että kumppanimme asettuisivat puolustamaan laillisia oikeuksiamme eivätkä perääntyisi puhtaasti taloudellisiin syihin vedoten, Koski perustelee.

Kokoomusnuoret muistuttaa, että Ukrainan kriisi koskee koko Eurooppaa. Se täytyy järjestön mukaan ratkaista, jotta vakaus Euroopassa palautuu. Ratkaisuna nähdään nykyistä tiukemmat pakotteet.

– Koska sotilaallinen toiminta ei tuo ratkaisua, eikö ole aivan selvää, että tilanteen vakauttamiseen vaaditaan nyt vaikuttavampia pakotteita? Pidänkin vastuuttomana ajatusta, että taloudellinen nollasummapeli määrittäisi suhtautumisemme Ukrainan pakotteisiin. Ilman pidemmälle meneviä pakotteita tuskin päästään hyödyllisiin neuvotteluihin, Koski katsoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)