Verkkouutiset

Juha Sipilä: Suomen tilanteen oikaisemiseksi tarvitaan kymmenen vuotta

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän mukaan Suomen tilanteen oikaisemiseksi tarvitaan kymmenen vuotta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Juha Sipilä julkisti keskiviikkona keskustan viisi strategista tavoitetta Suomelle seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi.

– Maamme tilanne on niin vakava, että tilanteen oikaisemiseksi tarvitaan kymmenen vuotta. Nämä strategiset tavoitteet on Keskustan mielestä sisällytettävä hallitusohjelman lähtökohdaksi, Sipilä sanoo.

Keskustan tavoitteiden mukaan vuonna 2025 kodeissa voidaan hyvin ja hyvinvointierot kapenevat, Suomi osaamisen ja uusien oppimisympäristöjen kärkimaa sekä Suomi on julkisen sektorin johtamisen, byrokratian purkamisen, digitalisaation ja kokeilujen mallimaa.

Niin ikään Suomi on Sipilän visiossa biotalouden, kiertotalouden ja kestävän kehityksen edelläkävijä.

Lisäksi keskusta tavoittelee Suomeen 200 000 työpaikkaa lisää sekä maamme talous kahden prosentin kasvu-uralle työntekoa ja yrittäjyyttä vahvistamalla. Niin ikään velaksi eläminen on loppunut.

– Toivon, että muut puolueet esittelevät myös omat strategiset valintansa. Sitten pääsemme mahdollisimman pian keskustelemaan kunkin puolueen 5 -7 tärkeimmästä tavoitteesta, miten Suomi saadaan kuntoon, Sipilä sanoo.

Keskustan asiakirja löytyy tästä linkistä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)