Verkkouutiset

Kristillisdemokraatit mukaan välikysymykseen eläkeläisiin kohdistuvista säästöistä

Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä päätti torstaina lähteä mukaan valmisteilla olevaan välikysymykseen, joka koskee hallituksen päätösten vaikutuksia eläkeläisiin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kristillisdemokraattinen eduskuntaryhmä tiedottaa yhtyvänsä huoleen eläkeläisiin kohdistuvien säästötoimenpiteiden kohtuuttomista yhteisvaikutuksista.

Hallitus aikoo leikata lääkekorvauksia 50 miljoonalla eurolla. Myös sosiaali- ja terveyspalvelujen asiakasmaksut ja matkakulujen omavastuut nousevat. Samaan aikaan hallitus leikkaa eläkeläisten asumistuesta.

– Yhtälö on monelle pienituloiselle eläkeläiselle mahdoton. Hallituksen esittämä takuueläkkeen korotus on äkkiä syöty, kun kaikki säästötoimenpiteet otetaan huomioon, kristillisdemokraatit sanoo tiedotteessaan.

Puolue pitää huolestuttavina myös hallituksen aikeita heikentää vanhuspalvelujen henkilöstömitoituksia ja väljentää hoitajien pätevyysvaatimuksia.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)