Verkkouutiset

Puoluejohtaja: Ilman kristillistä kasvatusta ei voi hyväksyä biologiankaan opetusta evoluutioteorioineen

Kansalaispuolueen tuoreen puheenjohtajan mukaan opetuksessa pitää näkyä kristillinen etiikka ja kasvatus.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Europarlamentaarikko Paavo Väyrysen (kesk.) perustaman kansalaispuolueen heinäkuussa valittu puheenjohtaja Sami Kilpeläinen arvioi, että tämän päivän kouluilla ja päiväkodeilla on tärkeä tehtävä ja niiden opetuksessa pitää myös näkyä kristillinen etiikka ja kasvatus.

– Jos kristillinen kasvatus ei ole mukana koulussa, emme voi hyväksyä nykyistä biologiankaan opetusta evoluutioteorioineen kouluihimme. Se on vastoin uskontoani! Kristittyjen ei tarvitse olla muukalaisia omassa isänmaassaan, hän sanoo blogikirjoituksessaan.

– Minä olen opettanut, että jos joku opettaa koulussa, että ihminen periytyy apinasta, niin vastaa ”no en minä sinun suvusta toki tiedä, mutta minun suku ei ainakaan.”

Kilpeläisen mukaan Suomen lainsäädännön pohja on kristinuskossa ja Raamatun kymmenessä käskyssä.

– Miksi suomalaisten lasten ei anneta olla osallisia tässä? Miksi päiväkodeista ja kouluissa karsitaan kaikki kristilliset perinteet? Onko käymässä niin, että tämä uusliberaalinen maailmankuva ja punaviherhöttö vie meiltä tärkeimmät – henkiset ja hengelliset arvot?

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)