Verkkouutiset

EK on yhä valmis neuvottelemaan yhteiskuntasopimuksesta

Elinkeinoelämän keskusliitto on valmis selvittämään mahdollisuuksia neuvotella työmarkkinaosapuolten kesken sovittavasta ratkaisusta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Elinkeinoelämän keskusliitto EK kertoo suhtautuvansa myönteisesti ajatukseen, että työmarkkinoilla vielä selvitetään mahdollisuudet aloittaa tiiviit neuvottelut hallituksen kilpailukykypaketin korvaamiseksi työmarkkinaosapuolten kesken sovittavalla ratkaisulla.

– EK on suhtautunut koko ajan positiivisesti yrityksiin hakea hallituksen lakipaketille korvaava vaihtoehto, kertoo EK:n toimitusjohtaja Jyri Häkämies järjestön tiedotteessa.

Hän mielestään Suomi ja suomalaiset tarvitsevat nyt päätöksiä, joilla saadaan suomalainen työ paremmin menestymään. Hän muistuttaa, että Suomen talouden tila on äärimmäisen vakava.

– Meidän tulee hakea aktiivisesti ratkaisuja suomalaisen työn kilpailukyvyn parantamiseksi, investointien vauhdittamiseksi ja sitä kautta myönteistä käännettä työllisyyteen, Häkämies painottaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)