Verkkouutiset

Carl Haglund jättää eduskunnan

RKP:n kansanedustaja Carl Haglund siirtyy Sunshine Kaidi New Energy Groupiin varatoimitusjohtajaksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

RKP:n kansanedustaja Carl Haglund on pyytänyt vapautusta kansanedustajan tehtävästä 30. heinäkuuta alkaen. Puhemiesneuvosto puoltaa esitystä.

Haglund jätti RKP:n puheenjohtajan tehtävän kesäkuun alussa. Hän siirtyy bioenergiatoimija Sunshine Kaidi New Energy Groupin varatoimitusjohtajaksi 1. elokuuta. Haglundin vastuulla on Euroopan markkinoiden kehittäminen.

Sunshine Kaidi New Energy Groupilla on biomassajalostamoita eri puolilla Kiinaa sekä Vietnamissa. Kaidin tytäryhtiö Kaidi Finland suunnittelee Kemiin miljardin euron biojalostamoa.

– On hienoa saada tulevaisuudessa mahdollisuus edistää uusien työpaikkojen ja kasvun syntymistä Suomeen. Tämä on luonnollinen jatke sille työlle, mitä olen tehnyt politiikassa. Kaidin innovatiiviset teknologiaratkaisut vauhdittavat osaltaan Euroopan yhteisiin ilmastotavoitteisiin pääsemistä ja luovat samalla uusia työpaikkoja sekä liiketoimintamahdollisuuksia Eurooppaan ja Suomeen, Haglund sanoo.

Veronica Rehn-Kivi nousee kansanedustajaksi Haglundin tilalle. Rehn-Kivi on RKP:n entisen kansanedustajan ja ministerin Elisabeth Rehnin tytär.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)