Verkkouutiset

Wille Rydman: Maahanmuuton olennainen vähentäminen keskipisteeksi

Kansanedustajan mielestä avokätisimmätkään kotouttamisohjelmat eivät välttämättä voi estää katastrofia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja Wille Rydman linkkaa Facebook-päivityksessään tähän Ilta-Sanomien juttuun Ruotsin maahanmuuttajalähiöistä.

– Jos maahanmuuton määrä ja nopeus on liian suurta ja kulttuuriset erot mittavat, eivät avokätisimmätkään kotouttamisohjelmat voi estää katastrofia, Wille Rydman kirjoittaa.

– Edes takavuosien muuttajamäärillä kotoutuminen ei ole onnistunut lähellekään riittävästi – nykyisillä määrillä ei ole toivoakaan.

– Siksi on kautta Euroopan välttämätöntä siirtää fokus maahanmuuton määrän olennaiseen vähentämiseen, Rydman jatkaa.

Myös perussuomalaisten kansanedustaja Simon Elo kirjoittaa asiasta todeten, että ”ruotsalainen hyvinvointivaltio on tuhon partaalla”.

– Viime vuoden siirtolaiskriisi on vain pahentanut Ruotsin tilannetta. Poliisin ja palokunnan vaikeudet ovat olleet tiedossa jo pitkään. Ruotsin poliisiliitto vaati taannoin poliiseille mellakkavarusteita, Simon Elo toteaa levottomitsa lähiöistä.

– Ainoa toimiva ratkaisu Ruotsille on soveltaa maassa maan tavalla -politiikkaa, estää siten rinnakkaisyhteiskunnan syntyminen ja vähentää merkittävästi maahan tulevien turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)