Verkkouutiset

VM:n viestintäjohtaja Ylelle: Hankintarekisteriasian viestintäsuunnittelu normaalia toimintaa

Valtiovarainministeriön viestintäjohtajan mukaan haastattelutilaisuus hallintarekisterilain valmistelusta järjestettiin asiasta kiinnostuneille toimittajille, kertoo Yle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtiovarainministeriön arvopaperien hallintarekisterilain valmistelua varten laatima viestintäsuunnitelma on herättänyt keskustelua tiedon avoimuudesta. Suunnitelmassa määritellään valtiovarainministeriön viestintäosaston roolit asiaa koskevassa viestinnässä, luetellaan ministeriön ydinviestit ja esitetään viestinnän tavoitteet.

Valtiovarainministeriön viestintäjohtaja Liinu Lehdon mukaan hallintarekisterilaista laadittu viestintäsuunnitelma on yleinen käytäntö ja osa organisaation normaalia toimintaa.

Ministeriötä on kritisoitu siitä, että aiheesta järjestettiin haastattelutilaisuus vain kahdelle viestimelle ennen lehdistötiedotteen lähettämistä.

Lehto sanoo, että haastattelutilaisuus järjestettiin toimittajille, jotka olivat olleet etukäteen kiinnostuneita asiasta. Hänen mukaansa ministeriössä on tapahtuneen jälkeen linjattu, että tilaisuuksiin, joissa virkamiehet antavat taustatietoa toimittajille, lähetetään kutsu kaikille toimittajille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)