Verkkouutiset

Väyrynen maaliskuussa: Suomi pakotteiden ulkopuolelle, Väyrynen nyt: kukaan ei ole esittänyt niin

Paavo Väyrysen mukaan kukaan keskustalainen ei ole esittänyt irtautumista pakotepolitiikasta. Hän itse kuitenkin on sitä esittänyt.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Pääministeri ja kokoomuksen puheenjohtaja Alexander Stubb arvosteli sunnuntaina Ylen pääministerin haastattelutunnilla keskustalaisia halusta irrottaa Suomi EU:n yhteisestä Venäjän-vastaisesta pakotepolitiikasta.

Stubb varoittaa viemästä Suomea Neuvostoliiton ajan kaltaiselle harmaalle vyöhykkeelle. Kysyttäessä hän nimesi Paula Lehtomäen, Paavo Väyrysen ja Seppo Kääriäisen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Lehtomäki ja Kääriäinen vastasivat Stubbille sunnuntaina.

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen vastaa Helsingin Sanomissa, että arvostelu on käsittämätöntä. HS:n mukaan Väyrynen katsoo että ”kukaan keskustalainen ei hänestä ole esittänyt Suomen irrottamista EU:n pakotepolitiikasta”.

Paavo Väyrynen kuitenkin esitti sitä itse tästä löytyvässä Puheenvuoro-kirjoituksessaan maaliskuussa. ”Suomen tulee jättäytyä pakotteiden ulkopuolelle”, Väyrynen kirjoitti tuolloin.

Syyskuussa HS uutisoi, että ”Paavo Väyrynen haluaa Venäjän-pakotteiden sijasta rauhantyötä”.

HS:ssa Paavo Väyrynen katsoo nyt, että ”Suomen pitää suhtautua pakotteisiin kaikkein pidättyvimmin. Kireät pakotteet ovat vastoin Suomen kansallisia etuja”. Väyrynen korostaa olevansa ulkopolitiikasta samaa mieltä keskustan puheenjohtaja Juha Sipilän kanssa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)