Jan Vapaavuori: Olen ikävä kyllä samaa mieltä Carl Haglundin kanssa

Jan Vapaavuori sanoo olevansa samaa mieltä uskonsa politiikkaan menettäneen Carl Haglundin kanssa.

  • LKS 20160325 LKS 20160317 - Euroopan investointipankin varapääjohtaja Jan Vapaavuori Puoliholtiton Suomi -kirjansa julkistamistilaisuudessa Helsingissä 17. maaliskuuta 2016. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

    Jan Vapaavuori.

    ()

Entinen kokoomuksen ministeri ja nykyinen Euroopan investointipankin varapääjohtaja Jan Vapaavuori kehottaa facebook-kirjoituksessaan lukemaan ajatuksella Helsingin Sanomien perjantaisen jutun RKP:n puheenjohtajasta Carl Haglundista.

Haglund ilmoittaa haastattelussa aikovansa jättää puolueen puheenjohtajuuden. Hän toteaa muun muassa menettäneensä uskonsa järkevän politiikan tekemiseen.

”Silloin kun poliitikoista parhaimmat heittävät pyyhkeen kehään, syytä kunnolliseen itsepohdiskeluun riittää monessa suunnassa”, Vapaavuori kirjoittaa.

”Olin paljon Callen kanssa tekemisissä edellisen hallituksen viimeisen vuoden aikana - siis sen vuoden, jota Calle kutsuu hirveäksi ja joka vei hänen uskoaan politiikkaan”, hän jatkaa.

Vapaavuori toteaa olevansa ikävä kyllä ”itse asiasta Callen kanssa kovin samaa mieltä”.

Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.