Verkkouutiset

TS: Patrian entiset työntekijät tehneet esitutkintapyynnön Ylestä

Kaksi puolustusteollisuuskonserni Patrian entistä työntekijää on tehnyt esitutkintapyynnön Yleisradion MOT:n ohjelmista, kertoo Turun Sanomat.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kyseisissä ohjelmissa käsiteltiin aikanaan syytteisiin johtaneita, mutta oikeusistuimissa lopulta kumottuja epäilyjä yhtiön Keski-Euroopassa harjoittamasta lahjonnasta.

– Lähes kahdeksan vuoden prosessin jälkeen meidät on todettu syyttömiksi. Mikä on Ylen ja Ylen toimittajien vastuu väärästä ja leimaavasta uutisoinnista? Haluamme, että asia selvitetään perusteellisesti ja olemme siksi tänään jättäneet Helsingin Poliisilaitokselle liitteenä olevan tutkintapyynnön, ilmoittavat Patrian entiset työntekijät.

Patrian ex-työntekijät haluavat selvittää, onko kyse kunnianloukkauksesta.

MOT-ohjelman toimittaja Magnus Berglund toteaa Turun Sanomille, että hän on ohjelmissaan vain kuvannut, mitä on tapahtunut, eikä niistä ole tullut minkäänlaisia oikaisuvaatimuksia. Yle on myös aina uutisoinut eri oikeusasteiden asiaan liittyneet päätökset.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)