Putin ja Niinistö puhuivat nuorten MM-kiekko-ottelusta

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja Venäjän presidentti Vladimir Putin kävivät puhelinkeskustelun.

  • LKS 20151111 LKS 20150616 - Russian President Vladimir Putin (R) speaks with Finnish President Sauli Niinistö (L) during their meeting at the Novo-Ogaryovo residence, outside of Moscow, Russia on June 16 2015. LEHTIKUVA Jussi Nukari

    Sauli Niinistö (vas.) ja Vladimir Putin tapasivat Venäjällä kesäkuussa 2015.

    ()

Sauli Niinistö ja Vladimir Putin keskustelivat lyhyesti puhelimitse tiistaina. Tasavallan presidentin kotisivuilla julkaistun tiedotteen mukaan keskustelu käytiin Venäjän aloitteesta.

Presidenttien kerrotaan toivottaneen toisilleen hyvää uutta vuotta ja kiittäneen menneen vuoden yhteistyöstä.

Puhelussa sivuttiin myös tiistai-illan nuorten jääkiekon MM-finaalia Suomen ja Venäjän välillä. Tiedotteen mukaan "paras voittakoon, totesivat omiaan kannattavat presidentit".

Kremlin asiasta julkaisemassa tiedotteessa ei puhuta jääkiekosta, mutta mainitaan presidenttien puhuneen myös "tulevien henkilökohtaisten tapaamisten aikatauluista".

Joko jännittää illan ottelu? Sunnuntaina naiset voittivat ringetin maailmanmestaruuden. Illan jälkeen uuden vuoden saldo on sitten kaksi kultaa jäältä viidessä päivässä. SN

Posted by Sauli Niinistö on Tuesday, January 5, 2016
Arvoisa kommentoija, kunnioitathan hyviä tapoja. Terävä kritiikki on sallittua. Henkilökohtaiset tai kansanryhmien solvaukset ja ihmisarvon loukkaukset poistamme. Voimasanojen käyttöä tai alatyyliä kohtaan meillä on nollatoleranssi. Emme voi myöskään julkaista ulkopuolisia linkkejä. Pysy asiassa.