Verkkouutiset

Vasemmistoryhmä mainosti ”kiakkokuumetta” vielä itsenäisyyspäivän aattona

Helsingin yliopiston sitoutumaton vasemmisto järjesti tukibileet ja puffasi Tampereen kiakkovierasjuhlaa vielä päivää ennen mellakoita.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sitoutumaton vasemmisto (Sitvas) on Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan punavihreä riippumaton opiskelijajärjestö, joka on edustajistovaaleissa ollut vaalirenkaissa vihreiden kanssa.

Sitvasin Facebook-sivuilla mainostettiin useaan otteeseen Tampereen kiakkovierastapahtumaa ja marraskuussa pidettyjä tukibileitä ”kisamatkabussille”. Bileet Sitvas järjesti yhdessä ”Ryhmä X:n” kanssa. Bussikyytiä mainostettiin myös järjestön nettisivuilla.

Viimeksi Sitvas puffasi tulossa ollutta Tampereen tapahtumaa torstaina eli vain vuorokautta ennen itsenäisyyspäivää. Se tehtiin Facebook-sivuilla oheisella Youtube-videolla ja tekstillä ”Kiakkokuume kasvaa!”.

Videon lopussa mainostetaan tulossa ollutta itsenäisyyspäivän tapahtumaa, jossa on määrä olla ”LÄTKÄÄ ja LUOKKASOTAA!”.

Video oli peräisin Facebookin Anarkistimeemit-sivulta. Siellä on nyt julkaistu useita Tampereen tapahtumia puolustavia meemejä.

Korjaus 9.12.2013 klo 7.20 : Jutusta poistettu lause ”Sitvas kuuluu valtakunnalliseen Vasemmisto-opiskelijoihin, joka tekee yhteistyötä vasemmistoliiton kanssa.” Sitvas ei ole Vasemmisto-opiskelijoiden jäsen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)