Verkkouutiset

MT: Paula Risikko ei tyrmää kokoomuksen hallitusyhteistyötä Jussi Halla-ahon kanssa

Sisäministeri painottaa, että hallitusohjelmaa on noudatettava.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sisäministeri Paula Risikko (kok.) sanoo Maaseudun Tulevaisuudessa pitävänsä kokoomuksen hallitusyhteistyötä perussuomalaisten kanssa mahdollisena, vaikka Jussi Halla-aho valittaisiin puolueen uudeksi puheenjohtajaksi. Risikko painottaa, hallitusohjelmaa on noudatettava.

”Ei ole kuitenkaan muiden puolueiden asia vaikuttaa perussuomalaisten johtajavalintaan”, hän sanoo MT:lle.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on sanonut, että keskustelu hallitusohjelmasta ja yhteistyömahdollisuudet käydään läpi siinä vaiheessa, kun perussuomalaisten uusi puheenjohtaja on valittu.

Kokoomus työskentelee kuitenkin hänen mukaansa ”vain arvojensa mukaisessa hallituksessa”.

Perussuomalaiset valitsevat uuden puheenjohtajan väistyvän Timo Soinin tilalle kesäkuun 10.–11. päivä Jyväskylässä pidettävässä puoluekokouksessa.

Ehdolla puolueen johtoon Halla-ahon lisäksi ovat eduskuntaryhmän puheenjohtaja Sampo Terho, kansanedustajat Leena Meri ja Veera Ruoho, Suomen Sisun varapuheenjohtaja Riku Nevanpää sekä Oulun perussuomalaisten taloudenhoitaja Raimo Rautiola.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)