Verkkouutiset

”Uskomatonta” – SDP syyttää nykyhallitusta omista päätöksistään

Kansanedustaja Sari Raassina (kok.) on pöyristynyt SDP:n kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropposen kritiikistä, että nykyisen hallituksen toimet olisivat syy siihen, että sosiaali- ja terveysalalle on hakeutunut ihmisiä, jotka eivät sovellu esimerkiksi työhön ikäihmisten kanssa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sari Raassina huomauttaa, että todellisuudessa asetuksen soveltuvuustestauksesta, jota Merja Mäkisalo-Roppanen (sd.) moittii, allekirjoitti edellinen opetusministeri Krista Kiuru (sd.)

– On uskomatonta, miten SDP:n edustaja moittii nykyistä hallitusta asetuksesta, jonka demariministeri Krista Kiuru sai aikaan viime vaalikaudella. Mäkisalo-Ropposen olisi syytä kohdistaa soveltuvuustesteistä luopumisen kritiikki suoraan oman puolueensa entiselle ministerille, Raassina sanoo.

– Edustaja on kysynyt samaa asiaa jo kirjallisella kysymyksellä ja saanut kattavan vastauksen asiasta ja siitä, että ammatillisen koulutuksen valintamenettelyt käydään läpi ensi vuonna alkavan reformin yhteydessä. Silti viesti ei näytä menneen perille, Raassina tuskailee.

– On tietysti selvää, että esimerkiksi ammattikorkeakoulujen osalta opetusministeri (Sanni) Grahn-Laasonen (kok.) ei ole sotkeutunut korkeakoulujen autonomiaan, johon opiskelijavalinnat kuuluvat. Valintoja kyllä kehitetään korkeakouluissa jatkuvasti, Raassina muistuttaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
Ilmavoimat

Ilmavoimat Nato-tehtäviin Romaniaan

Ilmavoimat lähettää Hornet-hävittäjäosaston Romaniaan kesällä osana Suomen osallistumista Naton yhteisen puolustuksen tehtäviin.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)