Verkkouutiset

Ex-demari Antti Rinteestä: Hän ansaitsi oppositiojohtajan vakanssin

Perussuomalaisten Matti Putkosen mielestä Sdp:n puheenjohtaja aloitti jo "heti ministerinvalansa vannomisen jälkeen oppisopimusmaisen kouluttautumisen oppositiotehtäviin".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten Matti Putkonen ihmettelee Nykypäivään kirjoittamassaan kolumnissa, että ”oppositio ryhtyi räksyttämään ennen kuin hallitusohjelmasta oli riviäkään”.

Matti Putkosen mielestä huvittavinta hallitustunnusteluissa ja -neuvotteluissa on, että ennen kuin ensimmäistä virkettäkään oli kirjoitettu tulevan hallituksen ohjelmasta, tiedettiin kertoa mitä kauheuksia se kansalaisten kannalta sisältää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Hänen mukaansa SDP aloitti pelottelukampanjan puheenjohtaja Antti Rinteen johdolla kylmästä kyydistä työläisille. Vihreiden kiteytys on ollut, että luonto tuhoutuu ja suvaitsevaisuus loppuu. RKP:n mukaan Suomi eristäytyy ja sulkee rajansa kuten Albania konsanaan.

Putkosen mukaan kyseisten puolueiden johtajien on syytä mennä peilin ääreen ja miettiä, mitä kaikkea on tullut sanottua. Vihreiden Ville Niinistö ja RKP:n Carl Haglund paljastivat Putkosen mielestä parlamentarismin kunnioituksen tasonsa ilmoittamalla, etteivät suin surminkaan voisi olla samassa hallituksessa kansan eduskunnan toiseksi suurimman puolueeksi äänestämän perussuomalaisten kanssa.

Demaritaustainen Putkonen huomioi myös SDP:n Antti Rinteen toimet.

– SDP:n puheenjohtaja Rinne puolestaan aloitti heti ministerinvalansa vannomisen jälkeen oppisopimusmaisen kouluttautumisen oppositiotehtäviin. Ärhäkkäät toistuvat julkiset hyökkäykset pääministeri Alexander Stubbia kohtaan olivat irvokkaita parlamentarismin silmälasien läpi, Matti Putkonen kirjoittaa.

– Oppisopimusjärjestelmässä tehdään aina näyttötyö ennen todistuksen antamista. Rinteen Antin näyttötyö oli niin vakuuttava, että oppositiojohtajan vakanssi tuli loistavin arvosanoin.

– Antilla on kuitenkin toinen, ehkä vieläkin suurempi savotta edessä. SDP on hukannut poliittisen kompassin. Koska SDP löytää jälleen itsensä? Ei koskaan, jotkut päivystävät poliittiset dosentit ovat ennustaneet. Aika näyttää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)