Verkkouutiset

Puolustusvoimat avasi ”aluetoimiston” Facebookiin

Puolustusvoimat avasi keskiviikkona Facebookiin asevelvollisille ja naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta kiinnostuneille uuden neuvontapalvelun.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Puolustusvoimien aluetoimistot neuvovat ja ohjaavat asevelvollisia Facebookissa heitä askarruttavissa asevelvollisuuden hoitamiseen liittyvissä kysymyksissä. Aluetoimistojen neuvontapalvelu toimii Facebookissa nimellä ”Puolustusvoimien aluetoimisto”.

Puolustusvoimien tavoitteena on olla mukana niissä sosiaalisen median palveluissa, joissa asevelvolliset ovat suurin joukoin läsnä. Neuvontapalvelulla halutaan madaltaa kynnystä kysyä asevelvollisuuteen liittyvistä asioista. Neuvonnan pääkohderyhminä ovat tulevat ja palveluksessa olevat varusmiehet, vapaaehtoisesta asepalveluksesta kiinnostuneet naiset sekä reserviläiset.

Palvelussa aluetoimistot vastaavat kutsuntoihin, varusmiespalvelukseen ja kertausharjoituksiin liittyviin kysymyksiin yleisellä tasolla. Henkilökohtaiset asevelvollisuusasiat hoidetaan edelleen asioimalla oman alueen aluetoimistoissa paikan päällä, puhelimitse tai sähköpostitse.

Facebookin palvelussa asevelvollinen ohjataan tarvittaessa asioimaan oman aluetoimistonsa kanssa. Facebookin neuvonnalla Puolustusvoimat täydentää yhteydenpitomahdollisuuksia asevelvollisten ja aluetoimistojen välillä. Aluetoimisto palvelee Facebookissa jokainen arkipäivä kello 8-15.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)